Nå skal vi møtes igjen: Vi inviterer til spennende faglig påfyll på NorSIS-konferansen 2021


Mens forsker og filosof Henrik Syse vil snakke om hva som gjør at vi bevisst tar risiko, vil NRKbeta-journalist Martin Gundersen fortelle hvordan han fant de som overvåket ham via mobiltelefonen. Den 23. og 24. november gjennomføres NorSIS-konferansen 2021 på Hotel Bristol i Oslo med svært aktuelle temaer og foredragsholdere.

NorSIS vil også for femte året presentere sin rykende ferske undersøkelse om nordmenns digitale sikkerhetskultur. Har pandemiperioden med økt bruk av hjemmekontor og digitale løsninger hatt noe innvirkning på hvordan hver og en av oss tenker rundt informasjonssikkerhet?

Nå har vi åpnet for påmelding til konferansen. I løpet av to innholdsrike dager vil du få ny inspirasjon, faglig påfyll og muligheter til gode diskusjoner. I tillegg til faglig påfyll vil det også bli satt av god tid til etterlengtet mingling og muligheter for å snakke med nye og gamle kjente.

 

Se program og meld deg på NorSIS-konferansen her

 

Stort faglig spenn og spennende foredragsholdere

Den faglige delen av NorSIS-konferansen har tre hovedtemaer.

Sikkerhetskultur

NorSIS presenterer «Nordmenn og digital sikkerhetskultur 2021», etterfulgt av et foredrag av filosof og forsker Henrik Syse om hva som gjør at vi bevisst tar risiko, og hvordan dette påvirker våre valg.

Trusler og Trender

Sikkerhetsarbeidet i en ny hverdag hvor stadig mer av bedriftens verdier håndteres utenfor det tradisjonelle kontoret, skaper også nye utfordringer. Hvordan håndterer vi dagens aktuelle trusler og trender best mulig? Vi får:

  • En oppsummering av utfordringene rundt informasjonssikkerhet i kommunene av rådgiver Ole Anders Ulsrud i Kommune-CSIRT
  • IT-direktør i GK, Anders Brunland, forteller om hvilke erfaringer de gjorde seg etter å ha blitt rammet av et løsepengevirus.
  • NRK Betas journalist Martin Gundersen kommer for å dele sine erfaringer fra artikkelserien «Telefonen spionerte på meg – Slik fant jeg overvåkerne.»

Netthets

Netthets er aktuelt som aldri før. Dette rammer også virksomheter og deres ansatte. Flere opplever å bli hetset privat for sitt utførte arbeid. Du vil få høre fra virksomheter som har opplevd slike uønskede situasjoner, og hvordan de har taklet det. Den enkelte ansattes ytringer, og hvor grensen går mellom ytringsfrihet og et ansettelsesforhold, vil også bli belyst.

De tre temaene vil bli etterfulgt av paneldebatter.

Programmet oppdateres fortløpende med nye og spennende paneldeltagere og foredragsholdere.

Velkommen til to dager fylt av spennende faglig innhold og etterlengtet sosialt samvær!

PS! Ønsker din virksomhet å delta som partner, med egen partnerpresentasjon, på NorSIS-konferansen? Ta gjerne kontakt med seniorrådgiver Vidar Sandland vidar@norsis.no