Bestill sikkerhetsopplæring i ny teknologi og nettvett for dine ansatte


Nasjonal sikkerhetsmåned er en årlig kampanje for å øke kunnskap om informasjonssikkerhet. Kampanjen gjennomføres i oktober hvert år. Målet er å bidra til en tryggere digital hverdag for alle. Det vil gi økt verdiskaping og velferd i samfunnet vårt. Den beste måten å oppnå dette på er gjennom opplæring. NorSIS lager hvert år en opplæringspakke som vi oppfordrer alle virksomheter til å gjennomføre blant sine ansatte i oktober. Den er særlig beregnet på de som hver dag møter digitale trusler, men ikke nødvendigvis ser at de har behov for sikkerhetsopplæring.

Årets opplæringspakke består av åtte elæringsleksjoner knyttet til årets tema, ny teknologi og nettvett.  Hver leksjon avsluttes med en lenke til utdypende veiledning på nettvett.no.

Hver av leksjonene er  2-4 minutter lange. De er laget for å engasjere og bevisstgjøre de ansatte. Innholdet er lett å forstå og skal være relevant for hver enkelt ansatt.

Grunnleggende for alle å ha kunnskap om ny teknologi og nettvett

Tema for Nasjonal sikkerhetsmåned 2019 er ny teknologi og nettvett. Årets opplæringstiltak fokuserer på at vi, hvorenn vi er, både omgir oss med og bruker ny teknologi. I tillegg blir grensen mellom hvordan vi bruker teknologi privat og på jobb blir stadig mer uklar. For å kunne håndtere dette på en god måte, er det ikke bare viktig å kjenne til hvor og hvordan vi er koblet på internett, men også hvilke sårbarheter eller trusler bruken fører med seg. Hver og en av oss må ha nettvett for å håndtere dette. Nettopp derfor er dette temaene for årets sikkerhetsmåned.

 

Bestill opplæringspakken

 

XtraMile er vår leverandør av e-læring, med dem på laget kan vi tilby følgende:

 • 8 moduler e-læring utarbeidet av NorSIS. Disse modulene ferdigstilles i løpet av august 2019, så det kan bli endringer i titlene:Leksjon 1: Vår tilkoblede hverdag
  Leksjon 2: Teknologi på farten
  Leksjon 3: Pålogget – sikker eller sårbar?
  Leksjon 4: Ansvarlige ansatte
  Leksjon 5: Frykt, fristelser og tillit
  Leksjon 6: Hvordan håndtere svindel?
  Leksjon 7: Hvor godt har du fulgt med?
  Leksjon 8: Verdt å vite – en oppsummering
 • Gjennomføringsstatistikk for alle virksomheter
 • Egen kursportal for virksomheter med over 100 ansatte (ut november).
 • Virksomheter som kjøper Bronse-, Sølv- eller Gullpakken kan legge til egen logo og design. Kjøpere av Gullpakken kan også få tilpasset kursinnhold.
 • Mulighet for å bestille utvidede pakker fra XtraMile med flere leksjoner, webseminar med mer.
 • Opplæringspakken oversettes til engelsk og det er også mulig å bestille andre språkversjoner. Ta kontakt med Xtramile for mer informasjon om dette.

Kontakt oss

Har du spørsmål om opplæringspakken, Nasjonal Sikkerhetsmåned 2019 eller vil du være vår samarbeidspartner?
Ta kontakt med oss på telefon: 40 00 58 99 eller e-post: 
post@norsis.no