Master of Cyber Security 2020


Er du Norges beste sikkerhetsekspert? Har du det som skal til for å bli kåret til Norges beste sikkerhetsekspert og vinne tittelen "Master of Cyber Security 2020" og 25.000 kroner?

NorSIS arrangerer i samarbeid digi.no, Evry, Pedab, Cyberon og HackCon den årlige konkurransen – Master of Cyber Security – for å kåre Norges beste sikkerhetsekspert! Selve kåringen vil finne sted på den nasjonale cybersikkerhetskonferansen HackCon den 13. februar 2020, kl 12.30.

Les mer om HackCon på www.hackcon.org/hackcon15.

Deltagelse i konkurransen skjer via internett og er åpen for alle. Konkurransen består av tre deler med 25 spørsmål – altså totalt 75 spørsmål. Vanskelighetsgraden vil øke i hver del.  Vinneren vil kunne smykke seg med tittelen “Master of Cyber Security 2020” – en tittel som vil gjøre seg på CV’en. I tillegg vil vinneren motta en premie på 25.000 kroner. I år deles også 2. og 3. premie ut på henholdsvis kr 10.000,- og 5.000,-. Alle deltakere som får 95 % måloppnåelse eller mer, vil også få et diplom som bevis på at du har høy kunnskap innenfor cyber-/informasjonssikkerhet.

Du melder deg på konkurransen her: https://hackcon.org/mcs/master-of-cyber-security.

Vi ønsker å gi en anerkjennelse til alle som presterer på et høyt nivå, og oppfordrer så mange som mulig til å teste sine kunnskaper. Dette blir en åpen konkurranse mellom sikkerhetsinteresserte i private og offentlige virksomheter, så vel som studenter og lærere. Ta utfordringen – utfordre samtidig dine venner, kollegaer og samarbeidspartnere til å ta delta!

NorSIS ønsker alle lykke til i konkurransen!