Master of Cyber Security 2018


Er du Norges beste sikkerhetsekspert? Har du det som skal til for å bli kåret til Norges beste sikkerhetsekspert og vinne tittelen "Master of Cyber Securirty 2018" og 20.000 kroner?

I samarbeid digi.no, Evry og HackCon er NorSIS med og arrangerer den årlige konkurransen for kåre Norges beste sikkerhetsekspert! På den nasjonale cybersikkerhetskonferansen HackCon den 15. februar 2018 kåres Norges cyber sikkerhetsekspert – Master of Cyber Security 2018!

Konkurransen er åpen for alle via Internett, og består av tre konkurranser med 25 spørsmål – altså totalt 75 spørsmål. Vanskelighetsgraden vil øke i hver konkurranse, og vinneren vil motta 20.000 kroner i premie. I tillegg vil vinneren kunne smykke seg med tittelen “Master of Cyber Security 2018”. Alle deltakere som får 90 % måloppnåelse eller mer vil også få et diplom som bevis på at du har høy kunnskap innenfor kybersikkerhet.

Du melder deg på konkurransen her: https://hackcon.org/mcs/master-of-cyber-security.
Du kan også lese om konkurransen på: https://www.digi.no/artikler/stor-konkurranse-er-du-norges-beste-sikkerhetsekspert/412230?p=3bfa2262.

Vi ønsker å gi en anerkjennelse til alle som presterer på et høyt nivå, og oppfordrer så mange som mulig til å teste sine kunnskaper. Dette blir en åpen konkurranse mellom sikkerhetsinteresserte i private og offentlige virksomheter, så vel som studenter og lærere – utfordre dine venner, kollega og samarbeidspartnere til å ta utfordringen!

Vi i NorSIS ønsker alle lykke til!

Informasjon fra NorSIS er hentet fra flere kilder. NorSIS vurderer informasjon før publisering, men NorSIS kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.