Lær, og bli oppdatert på hvordan du kan redusere risiko og sårbarheter i IT-systemer


HackCon nettverket arrangerer den nasjonale risiko- og sårbarhetskonferansen – NRSKonf.

For å markere starten på den nasjonale sikkerhetsmåneden arrangerer HackCon nettverket den nasjonale risiko- og sårbarhetskonferansen – NRSKonf – i Oslo 28. september 2017. Konferansen er tungt faglig forankret og har dedikert fokus på hvordan man kan håndtere risiko og sårbarheter innen cyber/informasjonsteknologi på alle nivå i virksomheten, fra styrenivå til den utøvende teknikker.

På NRSKonf vil du lære hvordan du kan drive sikkerhetsarbeidet effektivt i virksomheten og hvordan du kan redusere risiko og sårbarheter tilknyttet informasjonsteknologi på en rask, praktisk og pragmatisk måte. Vi håper å se deg på den nasjonale risiko- og sårbarhetskonferansen for faglig oppdatering slik at du forberedt til å håndtere dagens og morgendagens risiko på rask og effektiv måte.

Du finner programmet og påmeldingsinformasjon på: https://nrskonf.no/aktiviteter/nrskonf1. Skriv “NORSIS” i kommentarfeltet i påmeldingen og få halvpris på konferansen.

I mellomtiden kan du se de svært god kortfilmene på https://www.facebook.com/hackcon.org/videos/788128064700406/ og https://www.facebook.com/hackcon.org/videos/792317704281442/ som forteller deg om risiko og risikohåndtering!