Krypterte, «hemmelige samtaler» i Facebook Messenger


Slik fungerer og bruker du den nye funksjonaliteten.

Facebook har gjort det mulig å føre hemmelige, ende-til-ende-krypterte samtaler i Messenger-appen.
Dette gjør at uvedkommende ikke får muligheten til å overvåke hva du utveksler av informasjon med mottaker.
Den nye funksjonen tilbyr også å automatisk slette innholdet etter en bestemt tid, for eksempel 30 sekunder.
Funksjonen er kun tilgjengelige for iPhone- og Android-brukere som har fått den nyeste Messenger-oppdateringen.

på Nettvett.no har vi laget en veiledning som viser hvordan du bruker denne funksjonen.