Konferansepåmelding til Security Divas 2022 er åpnet!


Er du kvinne med interesse for informasjonssikkerhet er det bare å merke av datoene 10. og 11. februar 2022 i kalenderen. Da arrangerer NorSIS igjen den populære konferansen Security Divas på Gjøvik.

Security Divas er en konferanse for kvinner som studerer, jobber med, eller har interesse for informasjonssikkerhet. Konferansen har gjennom de siste ti årene utviklet seg til å bli en viktig møteplass for nettverksbygging, erfaringsdeling og kompetanseheving.

Sammen med samarbeidspartnere jobber NorSIS nå med å sette sammen et spennende faglig program for de to dagene, som også skal gi inspirasjon og bidra til nettverksbygging.

Formålet med Security Divas er å få flere kvinner til å velge en karriere innen informasjonssikkerhet, og å få de som jobber i fagfeltet til å bli værende og ta lederroller. Kvinner har en viktig rolle når samfunnet formes og digitaliseres.

Påmeldingen til den 11. utgaven av konferansen er nå åpnet:

 

Meld deg på Security Divas 2022 her

 

Mer informasjon om programmet vil bli fortløpende oppdatert.

Vil du bidra med innlegg eller har du tips til foredragsholdere? Kontakt leder for partnerskap og myndighetskontakt, Karoline Tømte karoline@norsis.no

 

PS! I tillegg til konferansen arrangerer også NorSIS ulike nettverkstreff for Security Divas. Allerede den 27. oktober gjennomføres det et frokostseminar i samarbeid med Accenture i Oslo med spennende foredrag om sikkerhet og teknologi. Les mer om det her.