Gjør arbeidshverdagen tryggere: Gi ansatte gratis ekspertforedrag


Hvordan reduserer du risikoen for å bli rammet av løsepengevirus, lærer dine ansatte personvern på 1-2-3 eller gjør barna tryggest mulig på nett? Bestill et engasjerende og gratis foredrag til virksomheten din under Nasjonal sikkerhetsmåned!

I løpet av den nasjonale sikkerhetskampanjen NorSIS koordinerer i oktober, deltar flere norske virksomheter i det vi kaller «Foredragsdugnaden». Eksperter innenfor informasjonssikkerhet gir bort gratis foredrag for å gi deg og virksomheten din faglig påfyll og inspirasjon.

Bestill besøk av en ekspert

Den eneste kostnaden er et administrasjonsgebyr på 1000 kroner, og eventuelt kostnader til reise og opphold om foredraget gjennomføres fysisk. Alle foredragene tilbys imidlertid også digitalt.
For 11. året på rad gjennomføres den årlige kampanjen Nasjonal sikkerhetsmåned i oktober. Målet med kampanjen er å gi nordmenn – både privat og på jobb – en tryggere digital hverdag. Her kan du lese mer om kampanjen (sikkert.no)

Stor variasjon i temaer for foredragene

Foredragsoversikten inneholder allerede tilbud om spennende foredrag fra Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM), NorSIS, KLP, Sopra Steria, DIFA AS, Data Equipment, Politiets IKT-tjenester og Bråten Organisasjonspsykologi og ledelse. Listen oppdateres fortløpende.
Temaene spenner over alt fra hvordan du kan trygge dine egne barn på nettet og jobbe med sikkerhetskulturen i en hybrid hverdag til digital sikkerhet for skolen, personvern og en innføring i hva som er de vanligste digitale truslene.

Bidra til en tryggere digital hverdag – gi bort et foredrag

NoSIS oppfordrer alle innenfor sikkerhetsmiljøet til å gi bort et eller flere foredrag i foredragsdugnaden. Det er en unik mulighet for å dele av sine faglige kunnskaper, profilere virksomheten din og bidra i den digitale dugnaden for en tryggere digital hverdag for alle. Les mer om foredragsdugnaden.

registrerer ditt foredrag HEr