Gi et foredrag i oktober!


Nasjonal Sikkerhetsmåned er en årlig kampanje for økt kunnskap om informasjonssikkerhet. Hensikten med kampanjen er å tilrettelegge for en nasjonal dugnad med mål om en tryggere digital hverdag, som igjen bidrar til økt verdiskapning og velferd.

Foredragsdugnaden

Foredragsdugnaden er et viktig og populært tiltak i Nasjonal Sikkerhetsmåned, der eksperter og virksomheter innen informasjonssikkerhet gir bort gratis foredrag i oktober.

Foredragsdugnaden gir små og store virksomheter mulighet til å hente inn kompetanse de ikke besitter selv til et foredrag eller workshop. For de fleste små og store virksomheter er dette en unik mulighet som bidrar til inspirasjon og nye perspektiver hos de ansatte. Når «alle» deltar i en samling og lytter til de samme ordene og historiene oppstår det et fellesskap. De samtalene som oppstår deltagerne imellom i etterkant er gull verdt. Kanskje vokser det frem en spire av interesse og ny kunnskap?

Bli med – gi et foredrag i oktober!

Vi ønsker at Foredragsdugnaden skal være tilgjengelig i hele Norge, derfor vil vi gjerne oppfordre eksperter fra hele landet til å bli med. For deg og din virksomhet er dette en god mulighet til å vise frem hva dere er gode på, og synliggjøre hva dere kan bidra med for andre.

Registering av foredrag til Foredragsdugnaden 2018 gjøres her: https://sikkert.no/foredrag/registrer

Følg med på sikkert.no

Sikkerhetsmåneden utvikler seg hvert år og frem mot oktober vil det stadig dukke opp nye arrangementer og foredrag på sikkert.no. Noen foredrag ligger allerede ute og er klare for å ta imot bestillinger. Om deres arrangement mangler på listen send en e-post til ole@norsis.no.