Passordhelvete, – hvordan løse det på magisk vis!

Uansett hvilken arena vi er på, jobb eller privat, så har vi de samme utfordringene til passord. De skal muligens både være komplekse, lange og unike for alle de tjenestene du benytter.

Dette foredraget er nå fullbooket

Dette er et høyst populært og godt mottatt foredrag, og var i 2021 det mest bookede foredraget gjennom NorSIS’ Nasjonal Sikkerhetsmåned.

Hva er egentlig et passord, hvor mange passord har vi, hvordan hackes passord og hvordan kan vi på en enkel, sikker og magisk måte ivareta sikre og gode passord, en gang for alle?

Passordhelvete treffer tematikken midt på kornet og vil få deg til å endre din hygiene på nett!

Foredraget passer for alle målgrupper, – ledelsen, ansatte og teknologer. Magiske Foredrag for næringslivet med tryllekunstner Rune Carlsen. Som utdannet IT-ingeniør og Økonom, har Rune gjennom 25 år holdt kurs og foredrag for mange av de aller største selskaper i Norge. I tillegg til å være en internasjonalt premiert tryllekunstner, er hans foredrag den eneste av sitt slag. Runes kombinasjon av faglige ekspertise, inspirerende presentasjon og magisk innpakning, vil tilføre dine ansatte og selskap noe helt unikt!