Hva er egentlig DARK WEB?

Du har hørt om det, men du aner egentlig ikke hva de snakker om. Men, - Dark Web er en del av internett hvor det meste av kriminelle tjenester omsettes. Både de mindre alvorlige, - men også de du aldri i din vildeste fantasi kunne tenke eksisterte.

Men, hvordan fungerer Dark Web, sånn egentlig? Hvordan ser det ut? Hvordan kommer man seg inn? Hva omsettes, til hvilken pris? Hvor forferdelig er dette stedet? Er det for hvem som helst og hva kan konsekvensen være ved å oppsøke det? Kom å se og opplev DarkWeb.

Vi advarer på forhånd! – Oppsøk ALDRI Dark Web – det kan få særdeles alvorlige konsekvenser for deg privat, – og som selskap.

Dette foredraget vil endre ditt syn på internett, for alltid. Magiske Foredrag for næringslivet med tryllekunstner Rune Carlsen. Som utdannet IT-ingeniør og Økonom, har Rune gjennom 25 år holdt kurs og foredrag for mange av de aller største selskaper i Norge. I tillegg til å være en internasjonalt premiert tryllekunstner, er hans foredrag den eneste av sitt slag. Runes kombinasjon av faglige ekspertise, inspirerende presentasjon og magisk innpakning, vil tilføre dine ansatte og selskap noe helt unikt!

Arrangementet er fullbooket