Finalistene for Fidusprisen 2016 er klare.


Fidusprisen er en pris som deles ut av NorSIS til en virksomhet som har utmerket seg med god informasjonssikkerhet. Formålet er å skjerpe bevisstheten hos privatpersoner og i virksomheter om behovet for informasjonssikkerhet. Prisen er et samarbeid mellom NorSIS og YouGov. Navnet er hentet fra latin og betyr ”tillit”/”tiltro”.

Årets finalister er Finn.no, Gjensidige Forsikring, Skandiabanken og Coop. Disse har kommet fram etter en spørreundersøkelse der forbrukere har blitt bedt om å rangere virksomheter og bransjer ut i fra tillit til hvordan de behandler personopplysninger. Vinneren blir bestemt av en jury, bestående av representanter fra Datatilsynet, Næringslivets Sikkerhetsråd og NorSIS, basert på en faglig vurdering.

Prisen deles ut 29. september under pressekonferanse i forbindelse med åpningen av Nasjonal Sikkerhetsmåned, av styreleder i NorSIS Morten Andreas Meyer.

Kontaktperson

Har du spørsmål om Fidusprisen, ta kontakt med prosjektleder i NorSIS,

Ole Anders Ulsrud, mobil 470 44 448

Tidligere vinnere

2015 Skatteetaten

2014 Norsk Tipping

2013 Komplett.no

2012 Sparebank 1 alliansen

2011 Skandiabanken

2010 Skandiabanken

2009 Gjensidige

Informasjon fra NorSIS er hentet fra flere kilder. NorSIS vurderer informasjon før publisering, men NorSIS kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.