European Cyber Security Month


European Cyber Security Month – kickoff i Brussel. NorSIS holdt her innlegg og fortalte hva som skjer i Norge i oktober.

I 2013 er 26 land med på EUs sikkerhetsmåned. I 2012 var det syv pilotland. I Norge startet vi i 2011.

Direktør ved NorSIS, Tore L.Orderløkken presenterte under dagens møte alle aktiviteter som skal gjennomføres i Norge, samt våre sponsorer.

– Det er inspirerende å være tilstede her i Brussel på et internasjonalt møte med et stort felles engasjement for bedre informasjonssikkerhet, sier Tore L. Orderkløkken og legger til at det er ekstra stas å presentere et høyt engasjement i Norge med blant annet over 115 000 ansatte som deltar ved bruk av opplæringspakken for bedrifter.

Det er mange ullike vinklinger på de ulike lands sikkerhetsmåned, men det viktige er at så mange er i gang. ENISA, EUs sikkerhetsorgan, vil gjennomføre felles planleggingsmøter også for 2014, og det er

NorSIS anbefaler

Gjennomfør opplæring for de ansatte i bedriften, og bli gjerne inspirert av stort fokus i oktober

Lytt på P4 og hør våre sikkerhetstips

Bestill et foredrag til din bedrift. Her kan du få en rekke foredragsholdere som gir et foredrag i den nasjonale dugnaden.

Se våre Security Socks på www.sikkert.no eller på vår Youtube kanal

Vi har registrert over 30 arrangementer i Norge i oktober. Meld deg på.

Følg oss på Facebook.

Mangler ditt arrangement på oversikten? Send en epost til post@norsis.no.

Les mer

Les mer om hva som skjer i Europa .

Følg med på www.sikkert.no – kampanjesiden til Sikkerhetsmåneden i Norge

Informasjon fra NorSIS er hentet fra flere kilder. NorSIS vurderer informasjon før publisering, men NorSIS kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.