Er du Norges beste sikkerhetsekspert?


Er du Norges beste sikkerhetsekspert? Har du det som skal til for å bli kåret til Norges beste sikkerhetsekspert og vinne tittelen "Master of Cyber Securirty 2019" og 30.000 kroner?

NorSIS i samarbeid digi.no, Evry, Pedab og HackCon arrangerer den årlige konkurransen for kåre Norges beste sikkerhetsekspert! På den nasjonale cybersikkerhetskonferansen HackCon den 14. februar 2019, kl 12.30, kåres Norges cyber sikkerhetsekspert for 2019 – Master of Cyber Security 2019!

Konkurransen er åpen for alle via Internett. Det er tre del-konkurranser med 25 spørsmål – altså totalt 75 spørsmål. Vanskelighetsgraden vil øke i hver konkurranse, og vinneren vil motta 30.000 kroner i premie. I tillegg vil vinneren kunne smykke seg med tittelen “Master of Cyber Security 2019” – en tittel som vil gjøre seg på CV’en. Alle deltakere som får 90 % måloppnåelse eller mer vil få et diplom som bevis på sin høye kunnskap innenfor cyber/informasjonssikkerhet.

Du melder deg på konkurransen her: https://hackcon.org/mcs/master-of-cyber-security.

Vi ønsker å gi en anerkjennelse til alle som presterer på et høyt nivå, og oppfordrer så mange som mulig til å teste sine kunnskaper. Dette blir en åpen konkurranse mellom sikkerhetsinteresserte i private og offentlige virksomheter, så vel som studenter og lærere. Utfordre dine venner, kollega og samarbeidspartnere til å ta utfordringen!

Vi i NorSIS ønsker alle lykke til!