Bli samarbeidspartner på NorSIS-konferansen


En møteplass som gir virksomheten nettverks- og salgsmuligheter.

Er din virksomhet klar for å møte potensielle kunder igjen?

På NorSIS-konferansen 2021 vil du møte deltakere som er opptatt av faglig påfyll.

Den faglige delen av NorSIS-konferansen har tre hovedtemaer.

Sikkerhetskultur

NorSIS presenterer «Nordmenn og digital sikkerhetskultur 2021», etterfulgt av et foredrag av filosof og forsker Henrik Syse om hva som gjør at vi bevisst tar risiko, og hvordan dette påvirker våre valg.

Trusler og Trender

Sikkerhetsarbeidet i en ny hverdag hvor stadig mer av bedriftens verdier håndteres utenfor det tradisjonelle kontoret, skaper også nye utfordringer. Hvordan håndterer vi dagens aktuelle trusler og trender best mulig? Vi får:

  • En oppsummering av utfordringene rundt informasjonssikkerhet i kommunene av rådgiver Ole Anders Ulsrud i Kommune-CSIRT
  • IT-direktør i GK, Anders Brunland, forteller om hvilke erfaringer de gjorde seg etter å ha blitt rammet av et løsepengevirus.
  • NRK Betas journalist Martin Gundersen kommer for å dele sine erfaringer fra artikkelserien «Telefonen spionerte på meg – Slik fant jeg overvåkerne.»

Netthets

Netthets er aktuelt som aldri før. Dette rammer også virksomheter og deres ansatte. Flere opplever å bli hetset privat for sitt utførte arbeid. Du vil få høre fra virksomheter som har opplevd slike uønskede situasjoner, og hvordan de har taklet det. Den enkelte ansattes ytringer, og hvor grensen går mellom ytringsfrihet og et ansettelsesforhold, vil også bli belyst.

De tre temaene vil bli etterfulgt av paneldebatter.

Programmet oppdateres fortløpende med nye og spennende paneldeltagere og foredragsholdere.

Priser:

Utstillingsplass, logo på konferansesiden, samt intill 2 deltakere på konferansen kr 20.000 +mva.

Kontakt:

Har du spørsmål eller ønsker å bli samarbeidspartner?  Ta kontakt med seniorrådgiver Vidar Sandland på e-post: vidar@norsis.no eller telefon 95157067

Les mer  om konferansen her:
https://norsis.no/norsis-konferansen-2021/

 

Velkommen som samarbeidspartner!