Bestilling av påminnelsesprodukter til Opplæringspakken


Da er det bare en måned igjen til Nasjonal sikkerhetsmåned starter og bestillingen av opplæringspakken kommet godt i gang. Dermed er det også på tide å minne om å bestille påminningsproduker, dersom det skal være garantert at de når frem i tide til 1. oktober. Dette er produkter som kan deles ut i forbindelse med opplæringen for å forsterke kampanjen intern.

Året nye produkter er en ny Phishing-plakat med tilsvarende kort med tips, i tråd med årets kampanje. Det er tre nye vindusdekaler, og både tyggegummi og drops med påminnelser omkring årets temaer.

I serien med pappkrus er «Lurekoppen» lagt til, for å minne en om hvor lett det er å la seg lure. Det er også et Antiskimmingkort som vil beskytte dine bankkort mot å bli avlest. Sist men ikke minst har vi Nettvett-brosyren, som gir gode råd omkring adferd på nett.

Ellers er det selvsagt mange andre produkter som egner seg godt til årets temaer om svindel på nett og skadelig e-post. Ta en titt i nettbutikken vår https://norsis.no/nettbutikk/produktkategori/nyheter/