Start planleggingen til Nasjonal Sikkerhetsmåned nå


Bestill opplæringspakken og nye sikkerhetspåminnelser

NorSIS har arrangert Nasjonal Sikkerhetsmåned hvert år i oktober siden 2011. Dette gjøres i godt samarbeid med EU sitt informasjonssikkerhetsorgan ENISA. Hensikten med kampanjen er å tilrettelegge for en nasjonal dugnad med mål om en tryggere digital hverdag, som bidrar til økt verdiskapning og velferd. Nå er tiden inne for å bestille Opplæringspakken til Nasjonal Sikkerhetsmåned for de ansatte i din bedrift. Husk at pakken er gratis for bedrifter med inntil 20 ansatte. Les mer om opplæringspakken for 2016 på vår kampanjeside sikkert.no.

Bestill sikkerhetspåminnelser til Nasjonal Sikkerhetsmåned nå slik at de kommer frem i tide.

Få budskapet ekstra godt frem ved å dele ut sikkerhetspåminnelser til de ansatte under Nasjonal Sikkerhetsmåned. Man lærer både raskere og bedre når budskapet gjentas flere ganger, og det hjelper også å ha noe fysisk å forholde seg til. Derfor har vi i år som ellers et rikt utvalg av sikkerhetspåminnelser som kan bestilles i vår nettbutikk. Siden vi har ulike tema for hver uke i Nasjonal Sikkerhetsmåned er de ulike produktene sortert i kategorier etter tema. På den måten kan dere se hva som passer ekstra godt i år. Det er selvfølgelig fritt frem å bestille de påminnelsene dere liker best uavhengig av tema.

Nyheter

Årets nyheter er smarte kameraskjulere for laptop, nettbrett og mobil samt en usb-lås. Sjekk ut nyhetene i nettbutikken!