Sikkerhetskonferansen 2017


Påmelding

Arrangør: Nasjonal sikkerhetsmyndighet
Dato: 28.03 2017 - 29.03 2017
Sted: Oslo Congress Centre
Pris: Fra 3300,-
Meld på

Nasjonal sikkerhetsmyndighet inviterer til Sikkerhetskonferansen 2017, 28.- 29. mars på Oslo Kongressenter (Folkets Hus).

PROGRAM

Se omtale på NSM sine sider for oversikt over program og praktiske detaljer:

https://nsm.stat.no/kurs-og-arrangement/sikkerhetskonferansen-20171/

 

NETWARS

I samarbeid med SANS arrangerer NSM Core NetWars. Test dine kunnskaper og møt utfordringer hentet fra den virkelige verden. Dette er et kveldsarrangement i forbindelse med årets Sikkerhetskonferanse.

Hva er NetWars?

Core NetWars er en data- og nettverkssikkerhetskonkurranse utviklet for å teste en deltakers erfaring og ferdigheter i et trygt miljø og samtidig ha det moro med andre IT-sikkerhetsfagfolk. Konkurransen foregår på engelsk.

Årets Netwars holdes av SANS instruktør James Lyne

James Lyne er leder for sikkerhetsforskning ved sikkerhetsselskapet Sophos. Han er en selvutnevnt ‘massive geek «. Han er en sertifisert instruktør ved SANS instituttet og ofte en keynote foredragsholder på IT-sikkerhetskonferanser.

Påmelding til NetWars: https://www.sans.org/event/netwars-at-nsm-security-conference

Informasjon fra NorSIS er hentet fra flere kilder. NorSIS vurderer informasjon før publisering, men NorSIS kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.