Security Divas 2019


Påmelding

Arrangør: NorSIS
Dato: 17.01 2019 - 18.01 2019
Sted: Gjøvik
Pris: NOK 4970,-

NorSIS er stolte av at vi for niende år på rad kan invitere alle kvinner med interesse for informasjonssikkerhet og IKT til en spennende konferanse – Security Divas. Konferansen finner sted 17.-18. januar 2019 på Gjøvik.

Program

Vi følger suksessoppskriften fra tidligere år og setter sammen et lag med faglig dyktige foredragsholdere, samtidig som vi beholder bredde og variasjon i programmet.

Last ned programmet (pdf)

Påmelding

Påmeldingsfristen var 10. janaur kl 12

Praktisk informasjon

Vi starter konferansen torsdag kl 11 med lunsj og avslutter fredag kl 12:00 med lunsj.
Start og slutt for konferansen passer med togtider til og fra Gjøvik.

Konferansen er på Quality Strand Hotel Gjøvik. Du må selv bestille hotell og kan nå hotellet på tlf. 61 13 20 00. Oppgi referansen «Divas» til hotellet.

Del gjerne informasjon om konferansen med kollegaer, venner og andre bekjente som kan ha nytte av konferansen.

Security Divas er også på LinkedIN. Bli med!

Påmelding for studenter

I år som i fjor samarbeider vi med NTNU, FIH og OsloMet for å kunne tilby inntil 40 kvinnelige studenter gratis deltagelse på konferansen. I tillegg til faglig påfyll er dette en arena hvor studentene får se hva som rører seg i bransjen og de får møte rollemodeller som de kan relatere seg til. For noen kan dette gi den lille ekstra motivasjonen de trenger til å virkelig satse på en karriere innen informasjonssikkerhet. Kontakt studiekoordinator ved ditt studiested før du melder deg på konferansen. 

Priser

Priser 2019:

Hele konferansen: 4970,-
Dag 1 med middag: 3550,-
Dag 1 uten middag: 2750,-
Dag 2: 2750,-

Alle priser er eks mva.

 

Informasjon fra NorSIS er hentet fra flere kilder. NorSIS vurderer informasjon før publisering, men NorSIS kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.