Security Divas 2018


Påmelding

Arrangør: NorSIS
Dato: 18.01 2018 - 19.01 2018
Sted: Gjøvik
Pris: NOK 4970,-
Meld på

NorSIS er stolte av at vi for 8. år på rad kan invitere alle kvinner med interesse for informasjonssikkerhet og IKT til en spennende konferanse – Security Divas 18.-19. januar 2018.

Program og påmelding

Vi følger suksessoppskriften fra tidligere år og setter sammen et lag med faglig dyktige foredragsholdere, samtidig som vi beholder bredde og variasjon i programmet. Cybersikkerhet og digitale trender vil være hovedtema på dag en. Vi kan også tilby et teknisk spor. På dag to vil vi få flere foredrag basert på foredragsholders egne erfaringer – et godt utgangspunkt for ny innsikt og læring.

PROGRAM

Siste frist for påmelding er 11. januar.

Tema workshop

Under konferansen vil vi arrangere en workshop der deltagerne får anledning til å lære av hverandres erfaringer og bli litt bedre kjent. Vi vil gjerne vite hvilke tema dere er mest interessert i å diskutere. Avgi din stemme her: https://response.questback.com/norsis/tema_divas_2018

Praktisk informasjon

Vi starter konferansen torsdag kl 11 med lunsj og avslutter fredag kl 12:30 med lunsj.
Start og slutt for konferansen passer med togtider til og fra Gjøvik.

Konferansen er på Quality Strand Hotel Gjøvik. Du må selv bestille hotell og kan nå hotellet på tlf. 61 13 20 00. Oppgi referansen «Divas» til hotellet.

Del gjerne informasjon om konferansen med kollegaer, venner og andre bekjente som kan ha nytte av konferansen.

Security Divas er også på LinkedIN. Bli med!

Priser

Hele konferansen: 4970,-
Dag 1 med middag: 3550,-
Dag 1 uten middag: 2750,-
Dag 2: 2750,-

Alle priser er eks mva.

Her er noen av de vi vil høre fra under Security Divas 2018:

Christine Korme, Direktør digitalisering og fornying (Abelia)

Konferansier (dag en)

 

 

 


Silvija Seres, Teknolog og investor

Ledelse i digitaliseringens tid

Den fjerde industrielle revolusjonen endrer ikke bare forretningsmodeller og markedsposisjoner, den endrer hvordan vi jobber og hvordan vi leder, og hvordan vi er. Vi ser på hva som skjer i denne store teknologidrevne omveltningen av alle næringer og samfunn, og hvordan vi kan best tilpasse oss og drive denne endringsreisen på en konstruktiv måte som ledere og ansatte.

 


Nina Myren, Avdelingsdirektør (DSB)

Nødnett – når det du arbeidet samvittighetsfullt med blir førstesidestoff

Desember 2016 oppdaget Nødnetts driftsleverandør at noen linjer i Nødnett var driftet av personell i India. Våren 2017 fikk saken stor fokus i media. Nkom opprettet tilsynssak mot leverandøren av linjer, PST startet etterforskning og NSM opprettet tilsynssak mot DSB og DSBs leverandør. Hva skjedde? Hva har vi lært?

 


Etterforsker i OP Dark Room

Dark Room – internettrelatert etterforskning

Overgrep begått via internett mot barn og unge er et økende problem i dagens samfunn. OP Dark Room har den siste tiden bidratt til at flere har åpnet øynene og tatt innover seg at dette faktisk skjer. En av etterforskerne fra prosjektet kommer for å gi et innblikk i hverdagen og hvordan de jobber med disse sakene.


Samarbeidspartnere:

acc_sig_blk_cmyk

                                           

Informasjon fra NorSIS er hentet fra flere kilder. NorSIS vurderer informasjon før publisering, men NorSIS kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.