364.000 personer får opplæring


Det er igjen ny rekord for antall ansatte som får opplæring i Nasjonal sikkerhetsmåned.

NorSIS tilbyr for femte år på rad en «opplæringspakke» som virksomheter kan bruke og tilpasse til sin virksomhet. Opplæringspakken er ment å gi ansatte kunnskap om informasjonssikkerhet eller til å friske opp kunnskapen hos de ansatte om viktige tiltak. I en hektisk hverdag er det lett å glemme gode vaner. Den mest brukte aktiviteten i opplæringspakken er nanolæring fra leverandøren Junglemap, som er en viktig samarbeidspartner for Nasjonal sikkerhetmåned.

I år er det igjen en svært stor økning av antall ansatte som får opplæring, til 364.000 ansatte. Det er spesielt gledelig at også mange små virksomheter gjennomfører opplæring innen informasjonssikkerhet.

Nasjonal sikkerhetsmåned er en anledning til å bruke en hel måned på å styrke informasjonssikkerheten. Mange virksomheter arrangerer også interne konferanser og møter, de har stand, henger opp plakater og gjennomfører konkurranser.

NorSIS anbefaler

Det er mange frivillige som har gitt gode foredrag til Nasjonal sikkerhetmåned. Det er ikke for sent å arrangere et frokostseminar eller utvide avdelingsmøte med et innlegg om informasjonsikkerhet.  Du kan bestille foredrag her.

Det arrangeres mange konferanser i oktober. Her er en oversikt over arrangementene som er registrert hos Nasjonal sikkerhetsmåned.

Du kan fortsatt bestille brosjyrer, plakater og materiell til bruk i egen virksomhet for opplæring. Les mer om dette i vår nettbutikk.

Les mer

Nasjonal sikkerhetsmåned