Outstanding Security Performance Award


Prisen fokuserer på at de som utøver fremragende arbeid, får anerkjennelse som det står respekt av.

 

Outstanding Security Performance Award – OSPA.

Etter at de første OSPA-vinnerne ble kåret i fjor med stor suksess, ser Næringslivets sikkerhetsråd (NSR) frem til årets prisutdeling. Vinnerne vil bli kåret under festmiddagen på Sikkerhetskonferansen 2016, på Thon Hotel Opera i Oslo, onsdag 21. september. Du kan nominere deg selv, dine ansatte, din sjef, en leverandør, et produkt (eget eller andres) eller et statlig initiativ.

Dette er kategoriene:

  •     Beste nye sikkerhetsprodukt
  •     Beste statlige sikkerhetsinitiativ
  •     Fremragende intern leder for sikkerhet
  •     Fremragende sikkerhetsrådgiver
  •     Fremragende risikohåndteringsløsning (NY)

For å lese mer om kategoriene, hvilke kriterier som gjelder i hver kategori, og hvordan man nominerer seg selv eller andre, se side for påmelding.

Nominasjoner for OSPA 2016 stenger 14.august. Enhver som er tilknyttet sikkerhetssektoren i privat eller offentlig sektor kan delta ved å nominere seg selv eller andre. Du trenger ikke være tilknyttet noen organisasjon. Det viktigste kriteriet er at personen, produktet, virksomheten eller løsningen presterer på et fremragende nivå innen sikkerhet. Du kan sende inn nominasjoner i flere kategorier.

OSPA er en uavhengig organisasjon som ønsker å fremme sikkerhet og kriminalitetsforebyggende arbeid, og vil med prisen fokusere på at de som arbeider med sikkerhet og sikring skal kunne strekke seg etter konseptet fremragende arbeid, og få en anerkjennelse som det står respekt av.

Prisens stifter er Professor Martin Gill ved kriminologisk fakultet ved University of Leicester.

Les mer på nettsiden til Næringslivets sikkerhetsråd.

Les også om fjorårets utdeling her.