10% rabatt på årets opplæringspakke frem til 1. september


Bestill opplæring til dine ansatte idag. Lurer på hvordan årets opplæringspakke blir, ta en titt på demoversjonen vår.

Tidligere kunne vi stole mer på at brannmurer og antivirus beskyttet oss, men nå er hver enkelt av oss i økende grad i dag blitt mål for digitale angrep. Det beste forsvaret mot dette er å gi den enkelte ansatte kunnskap om hvordan de skal beskytte seg mot disse.

Vi har derfor utviklet en digital læringspakke som består av åtte interaktive og engasjerende opplæringsmoduler tilrettelagt for pc, nettbrett og mobil. Her får alle tips og råd som vil redusere sjansen for uønskede hendelser og dataangrep på arbeidsplassen og hjemme.

Modulene har i tillegg til fakta og punktlister, morsomme læringsspill, videoer og quizer underveis. Vi legger også opp til at dere kan lage egne resultatlister for quiz og spill, og kjøre interne konkurranser med premiering for å øke engasjementet blant de ansatte.

 

HER FÅR DU EN SNIKTITT PÅ OPPLÆRINGEN

 

Alle som gjennomfører får dokumentert kursgjennomføringene. For dere som har mer flere enn 50 ansatte, eller dere som kjøper egen portal, får den som er ansvarlig kontinuerlig tilgang til gjennomføringsoversikt og statistikk.

Opplæringspakken er utviklet av oss i NorSIS , og leveres i samarbeid med den norske digitale læringsplattformen Motimate.

Opplæringen koster fra 3000 kroner totalt for virksomheter med under 20 ansatte og da får dere tilgang til begge kursene.

Opplæringspakken inneholder

  • Kurset “En trygg digital hverdag” med åtte moduler (tilgjengelig i oktober)
  • Kurset “Trusler og tiltak” med fire moduler (tilgjengelig fra bestilling)
  • Kursbevis til alle ansatte etter gjennomført opplæring
  • Kampanjemateriell
  • Annet relevant kursinnhold

Rabatt ved tidlig bestilling av opplæringspakken

Bestiller dere før 1. september får dere 10% rabatt på pakken.

BESTILL OPPLÆRINGSPAKKEN 

Om kurset «En trygg digital hverdag»

Kurset gir grunnleggende innføring i digital sikkerhet. Du får en innføring i oss de vanligste truslene den enkelte av oss bør kjenne til, og konkrete råd til forebygging og håndtering av hendelser.

Temaene som tas oss er blant annet verdivurdering, passord og påloggingsrutiner, hva som gjør deg sårbar og hvilke avsendere du kan stole på.

Modulene inneholder både tekst, video, illustrasjoner og spill. Kunnskapen den enkelte ansatte får av kurset, vil gi økt digital trygghet for hele virksomheten din.

Tilgjengelig: Dette kurset er beregnet på de ansatte både hjemme og på jobb, og er tilgjengelig i Motimateplattformen fra 1.oktober.

Om kurset “Trusler og tiltak”

Kurset gir en kort innføring i de fire mest aktuelle digitale truslene alle virksomheter må kjenne til i år, og hvordan disse best kan forebygges og håndteres.

Hva er løsepengvirus eller verdikjedeangrep? Hvordan kan du minske mulighetene for å bli rammet av kontokapring, eller hvordan gjennomskue et svindelforsøk.

Tilgjengelig: Kurset er tilgjengelig i Motimateplattformen fra du bestiller opplæringspakken.

Praktisk informasjon til deg som bestiller

  • Faktura sendes fra vår samarbeidspartner Motimate.
  • Etter bestilling gir Motimate deg informasjon om hvordan du skal registere de ansatte.
  • Alle ansatte mottar en e-post med brukernavn og passord for å logge seg inn i portalen.
  • Databehandleravtale inngås med Motimate ved bestilling av kurs.